Διαφήμιση Ιστοσελίδας

Διαφήμιση Ιστοσελίδας

Διαφήμιση ιστοσελίδας

 

Η διαφήμιση της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε περισσότερες επισκέψεις. Ιστοσελίδες οι οποίες δεν διαφημίζονται στο internet έχουν χαμηλή επισκεψιμότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να μην είναι ικανοποιημένοι.

Διαφήμιση ιστοσελίδων

Τρόποι Διαφήμισης ιστοσελίδων στο Internet

Το διαδίκτυο σας προσφέρει αμέτρητους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαφημιστείτε. Οι κυριότεροι και περισσότερο αποδοτικοί είναι οι ακόλουθοι:

Google Ads (Adwords)

H Google σήμερα κατέχει την ηγετική θέση στις μηχανές αναζήτησης σήμερα εξυπηρετώντας δισεκατομμύρια χρήστες καθημερινά.

Μέσα από την μηχανή αναζήτησης της Google μπορείτε να έχετε μια από τις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την ιστοσελίδα σας. Το μοντέλο διαφημίσεων που προσφέρει βασίζεται πάνω στα κλικ. Ονομάζεται CPC κόστος ανά κλικ το οποίο σημαίνει πως πληρώνετε μόνο για τα κλικ και όχι για τις εμφανίσεις σας στη μηχανή αναζήτησης.

Με την διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης στη Google έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας σύμφωνα με το budget της επιχείρησής σας και να έχετε πάντοτε τον έλεγχο στο τι θα ξοδέψετε ανά ημέρα.

Διαφημίσεις Google

Διαφήμιση στα Social Media

Η διαφήμιση στα Social Media αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους τρόπους να αυξήσετε το πελατολόγιο σας και τη φήμη σας σαν εταιρεία.

Προσφέρονται ελκυστικά πακέτα διαφήμισης σε οικονομικές τιμές με τα οποία μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων με εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες στις οποίες μπορείτε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας.

Οι 6 κυριότερες σήμερα είναι : Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn και Snapchat

Διαφήμιση σε άλλες ιστοσελίδες

Ο κόσμος του Internet είναι πολύ μεγάλος και προσφέρει χιλιάδες ευκαιρίες σε όσους θέλουν να διαφημιστούν. Μπορείτε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας σε άλλες ιστοσελίδες που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα κερδίζοντας νέους επισκέπτες. Με χαμηλό κόστος, σε μηνιαία ή ετήσια βάση, μπορείτε να βρείτε καλές και συμφέρουσες ευκαιρίες.

Οι κυριότεροι τρόποι διαφήμισης σε άλλες ιστοσελίδες είναι:

Banner, Pop Up, Blog Post, Video

Διαφήμιση με EMAIL

Ένας από τους παλιότερους τρόπους διαφήμισης με την χρήση του Internet είναι η διαφήμιση μέσω email. Ένα καλά σχεδιασμένο διαφημιστικό email εάν απευθύνεται σε στοχευμένη λίστα κοινού μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα. Θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας όσο και στην μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

Mobile Διαφημίσεις σε Εφαρμογές κινητών συσκευών

Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων ετών η οποία γεννήθηκε παράλληλα με την μαζική χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων (Smartphones). Οι διαφημίσεις αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προβάλλονται σε μικρές οθόνες και να είναι αποδοτικές.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu

Call Now Button6934469804