Η διαφήμιση της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε περισσότερες επισκέψεις. Ιστοσελίδες οι οποίες δεν διαφημίζονται στο internet έχουν χαμηλή επισκεψιμότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να μην είναι ικανοποιημένοι. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, θα χρειαστεί να προβείτε σε στοχευμένες ενέργειες δημιουργώντας διαφημιστικές καμπάνιες.

Διαφήμιση ιστοσελίδων

Τρόποι Διαφήμισης ιστοσελίδων στο Internet

Το διαδίκτυο σας προσφέρει αμέτρητους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαφημιστείτε. Οι κυριότεροι και περισσότερο αποδοτικοί είναι οι ακόλουθοι:

Διαφήμιση με Google Ads (Adwords)

H Google σήμερα κατέχει την ηγετική θέση στις μηχανές αναζήτησης σήμερα εξυπηρετώντας δισεκατομμύρια χρήστες καθημερινά.

Μέσα από την μηχανή αναζήτησης της Google μπορείτε να έχετε μια από τις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την ιστοσελίδα σας. Το μοντέλο διαφημίσεων που προσφέρει βασίζεται πάνω στα κλικ. Ονομάζεται CPC κόστος ανά κλικ το οποίο σημαίνει πως πληρώνετε μόνο για τα κλικ και όχι για τις εμφανίσεις σας στη μηχανή αναζήτησης. 

Με την διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης στη Google έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας σύμφωνα με το budget της επιχείρησής σας και να έχετε πάντοτε τον έλεγχο στο τι θα ξοδέψετε ανά ημέρα.

Για την διαφήμιση Google Ads πολλές φορές χρησιμοποιείται ο όρος SEA (Search Engine Advertising) ή αλλιώς διαφήμιση μηχανών αναζήτησης. Συνήθως ο όρος αυτός ταυτίζεται με το το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Ο στόχος των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν SEA είναι να εμφανίζεται η ιστοσελίδα τους όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη λίστα αποτελεσμάτων ενός ερωτήματος αναζήτησης.

 

Διαφημίσεις Google

Κύριοι Στόχοι SEA (Search Engine Advertising)

  • Προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών μέσω αυξημένης ορατότητας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών
  • Αύξηση της απήχησης της μάρκας, της επωνυμίας, ή των προϊόντων και υπηρεσιών προωθώντας την ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις
  • Προσέλκυση νέων πελατών με στοχευμένες λέξεις κλειδιά
  • Κατανόηση και βελτίωση γνώσης της επιχείρησης για το τι παρακινεί περισσότερο το κοινό να επισκευτεί ή να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες από την εταιρεία σας

Διαφήμιση στα Social Media

Η διαφήμιση στα Social Media αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους τρόπους να αυξήσετε το πελατολόγιο σας και τη φήμη σας σαν εταιρεία.

Προσφέρονται ελκυστικά πακέτα διαφήμισης σε οικονομικές τιμές με τα οποία μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων με εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες στις οποίες μπορείτε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας.

Οι 6 κυριότερες σήμερα είναι : Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn και Snapchat

Διαφήμιση σε άλλες ιστοσελίδες

Ο κόσμος του Internet είναι πολύ μεγάλος και προσφέρει χιλιάδες ευκαιρίες σε όσους θέλουν να διαφημιστούν. Μπορείτε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας σε άλλες ιστοσελίδες που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα κερδίζοντας νέους επισκέπτες. Με χαμηλό κόστος, σε μηνιαία ή ετήσια βάση, μπορείτε να βρείτε καλές και συμφέρουσες ευκαιρίες. Σαφώς η διαφήμιση της ιστοσελίδας σας σε άλλες ιστοσελίδες με ενεργούς συνδέσμους, είναι εκείνη που βοηθά πολύ στην προώθηση ιστοσελίδων και το SEO.

Οι κυριότεροι τρόποι διαφήμισης σε άλλες ιστοσελίδες είναι:

Banner, Pop Up, Blog Post, Video. Τι είναι όμως αυτά. Ας τα δούμε.

Διαφημιστικά Banner

Τα διαφημιστικά banner είναι κάποιες εικόνες οι οποίες περιέχουν click to action χαρακτηριστικά με σκοπό την προσέλκυση κλικ. Συνήθως περιέχουν σύνδεσμο ο οποίος ανακατευθύνει στην επιλεγμένη σελίδα που έχει συμφωνηθεί.

Διαφήμιση ιστοσελίδας

Pop Up

Τα Pop Up είναι κάποια αναδυόμενα παράθυρα που “πετάγονται” την ώρα που επισκέπτεστε κάποιους ιστότοπους. Μπορεί να περιέχουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις οποίες ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει κάποια στοιχεία για να λάβει προσφορές ή να κάνει εγγραφή σε news letter. Άλλες φορές περιέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης σε σελίδες προορισμού.

Blog Post τα γνωστά άρθρα ή editorials

Πρόκειται για την καταχώρηση άρθρων σε άλλες ιστοσελίδες που συνήθως στόχο έχουν την επίσκεψη της ιστοσελίδας του διαφημιζόμενου. Περιέχουν κείμενο εικόνες και συνδέσμους και εξηγούν τη χρησιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών των διαφημιζομένων επιχειρήσεων. Τα άρθρα αυτά έχουν διάφορες μορφές έτσι ώστε να αυξήσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη με στόχο την επίσκεψη προκαθορισμένων συνδέσμων.

Video

Ένας αρκετά αποδοτικός τρόπος διαφήμισης που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αρκετά μέσα ακόμα και εκτός διαδικτύου. Ένα σωστά φτιαγμένο video μπορεί να περιέχει συμπυκνωμένη πληροφορία για τους ακροατές και υψηλά ποσοστά μετατροπών.

Διαφήμιση με EMAIL

Ένας από τους παλιότερους τρόπους διαφήμισης με την χρήση του Internet είναι η διαφήμιση μέσω email. Ένα καλά σχεδιασμένο διαφημιστικό email εάν απευθύνεται σε στοχευμένη λίστα κοινού μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα. Θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας όσο και στην μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

Mobile Διαφημίσεις σε Εφαρμογές κινητών συσκευών

Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων ετών η οποία γεννήθηκε παράλληλα με την μαζική χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων (Smartphones). Οι διαφημίσεις αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προβάλλονται σε μικρές οθόνες και να είναι αποδοτικές.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών. Κάντε γνωστή την επιχείρησή σας διαφημίζοντας την ιστοσελίδα σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διαφήμισης και προώθησης ιστοσελίδων και e-shop.

Στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για αποτελέσματα που κάνουν τη διαφορά.

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu