Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης WordPress σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχουμε βαθιά κατανόηση του WordPress και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με τον ιστότοπό σας.

Οι Υπηρεσίες μας:

Εγκατάσταση και ρύθμιση WordPress

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου WordPress ή στη μετεγκατάσταση ενός υπάρχοντος στο WordPress. Η ομάδα μας θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι σωστά εγκατεστημένος, βελτιστοποιημένος για απόδοση και έτοιμος για χρήση.

Προσαρμογή θέματος

Θέλετε να ευθυγραμμίσετε το θέμα WordPress με την ταυτότητα της επωνυμίας σας; Οι ειδικοί μας μπορούν να προσαρμόσουν το θέμα σας, να τροποποιήσουν την εμφάνισή του και να το προσαρμόσουν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Διαμόρφωση προσθέτων – Plugin

Τα πρόσθετα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργικότητας του WordPress. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε τις κατάλληλες προσθήκες για τον ιστότοπό σας, επεκτείνοντας τις δυνατότητές του και βελτιώνοντας την απόδοσή του.

Ασφάλεια ιστότοπου

Η προστασία του ιστότοπού σας από χάκερ και κακόβουλο λογισμικό είναι ζωτικής σημασίας. Προσφέρουμε ελέγχους ασφαλείας, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και υπηρεσίες συνεχούς παρακολούθησης για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress παραμένει ασφαλής και αξιόπιστος.

Συντήρηση ιστόσελίδας

Η ενημέρωση της ιστοσελίδας σας στο WordPress είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη απόδοση. Παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας και αντιμετώπιση προβλημάτων για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή.

Βελτιστοποίηση απόδοσης

Οι ιστότοποι με αργή φόρτωση μπορούν να απομακρύνουν τους επισκέπτες. Η ομάδα μας θα βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας στο WordPress για ταχύτητα, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη και τις κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Έμπειροι επαγγελματίες

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές WordPress και ειδικούς τεχνικής υποστήριξης με βαθιά γνώση της πλατφόρμας.

Εξατομικευμένες λύσεις

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές απαιτήσεις. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας.

Έγκαιρη Υποστήριξη

Εκτιμούμε τον χρόνο σας και στοχεύουμε να παρέχουμε γρήγορους χρόνους απόκρισης και αποτελεσματικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα WordPress που αντιμετωπίζετε.

Προσιτές τιμές

Προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα τιμών για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι προσβάσιμες σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Κατασκευή ιστοσελίδας