Η προώθηση των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί ένα από τα κρισιμότερα θέματα για την επιτυχία σας στο Internet.

Ιστοσελίδες οι οποίες δεν εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης και δεν έχουν κίνηση χρειάζονται αρκετή δουλειά. Εάν τυχαίνει και έχετε ιστοσελίδα που δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης καλό θα είναι να επικοινωνήσετε σύντομα μαζί μου.

Προώθηση ιστοσελίδας

Προώθηση ιστοσελίδων SEO τι να κάνετε

Σε περίπτωση που είστε κάτοχος μιας τέτοιας ιστοσελίδας θα χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να μπορέσετε να πετύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τη δουλειά αυτή βέβαια καλό είναι να την αναθέσετε σε έναν επαγγελματία του χώρου. Σε επαγγελματία ο οποίος έχει ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο και τεχνογνωσία να το πετύχει.

Ιδιαίτερα όταν ο στόχος σας είναι λέξεις κλειδιά υψηλού ανταγωνισμού και η ιστοσελίδα σας είναι καινούρια, απαιτείται αρκετός χρόνος για να πετύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Προσοχή στους απατεώνες που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και πρώτη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης σε λίγο χρονικό διάστημα.

Όλη η διαδικασία προώθησης της ιστοσελίδας σας χρειάζεται καθορισμό στρατηγικής και σωστό σχεδιασμό κινήσεων.

Συμβουλές SEO

Αποφύγετε τις τεχνικές Black Hat SEO οι οποίες είναι επικίνδυνες για το domain σας. Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και στο Μαρκετινγκ Περιεχομένου. Αναβαθμίστε την ιστοσελίδα σας, βελτιώστε τους τίτλους και τις μετα-περιγραφές. Προσθέστε Schema δεδομένα στην ιστοσελίδα σας, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Δημιουργείστε ένα ολοκληρωμένο sitemap αρχείο και υποβάλετέ το στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιείστε τη δύναμη των Social Media και κάντε γνωστή την επιχείρησή σας.

Responsive Design και SEO

Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι σχεδιασμένη και συμβατή με όλες τις συσκευές και τα μεγέθη οθόνης. Μια ιστοσελίδα που δεν λειτουργεί σε κινητά και tablet χάνει την μισή επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης για τον λόγο αυτό. Οι περισσότερες ιστοσελίδες και e-shop στις μέρες μας δέχονται επισκέψεις πάνω από το 50% από κινητές συσκευές.

Φιλοξενία ιστοσελίδας και αντίκτυπος SEO

Πραγματοποιείστε έλεγχο στην φιλοξενία της ιστοσελίδας σας εάν ανταποκρίνεται στα δεδομένα του ιστότοπού σας. Πολλές φορές τα φτηνά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων εγκυμονούν κινδύνους στην απόδοση του web site σας. Ένας υπερφορτωμένος διακομιστής καθυστερεί την φόρτωση της ιστοσελίδας σας. Ένας Server που φιλοξενεί ιστοσελίδες με απαγορευμένο περιεχόμενο και ταυτόχρονα φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας επηρεάζει και το web site σας.

Ενημέρωση SEO και ενημέρωση ιστοσελίδας

Το SEO μιας ιστοσελίδας ποτέ δεν σταματά και πάντοτε πρέπει να ενημερώνεται. Το ίδιο ισχύει και για τις καμπάνιες του ψηφιακού μάρκετινγκ αλλά επίσης και για το ίδιο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Αν δεν ενημερώσετε την ιστοσελίδα σας, είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα πέσει στις κατατάξεις της μηχανής αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν ότι οι ιστοσελίδες με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο είναι οι πιο σχετικές με τις αναζητήσεις των χρηστών. Όλο το παιχνίδι παίζεται για τους χρήστες που αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο καθημερινά. Το περιεχόμενό σας μπορεί να είναι το καλύτερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Σίγουρα όμως, αν είναι το ίδιο περιεχόμενο όπως ήταν πριν από αρκετά χρόνια, τότε τα ρομποτάκια ανίχνευσης των μηχανών αναζήτησης μπορεί να μην πιστεύουν ότι είναι πλέον και το πιο σχετικό.

Επανασχεδιασμός SEO και λέξεων κλειδιών

Νομίζετε πως το ότι καταφέρατε να βιδώσετε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά θα είστε πάντα κερδισμένος. Μπορεί όντως να το πετύχετε και να βγαίνετε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης αλλά αυτό δεν είναι το παν. Οι αναζητήσεις καθημερινά αλλάζουν και ιδιαίτερα αυτές με τον μεγάλο όγκο. Μείνετε ξάγρυπνος όμως και σκεφτείτε τον επανασχεδιασμό του SEO σας. Ο επανασχεδιασμός στην στρατηγική SEO σας δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τη στόχευση λέξεων-κλειδιών και το συνολικό ποσοστό μετατροπών της ιστοσελίδας σας. Ο τρόπος που οι άνθρωποι αναζητούν και το πώς αναζητούν έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό γίνεται ακόμα πιο αληθινό με την έκρηξη των συσκευών smartphone που βρίσκονται τώρα σε χρήση παγκοσμίως.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu