Φιλοξενια ιστοσελίδων

Web hosting φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι ένα από τα κρισιμότερα σημεία της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είτε έχετε ένα απλό εταιρικό site, είτε διαθέτετε ένα e-shop, πρέπει να είστε σίγουροι πως είναι πάντοτε online.

Η επιλογή φιλοξενίας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας, ειδικά αν στοχεύετε σε υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Φτηνά Πακέτα Hosting και Overselling

Τα φτηνά πακέτα shared hosting τα οποία κοστίζουν λίγα ευρώ κάθε μήνα δεν θα μπορέσουν ποτέ να σας προσφέρουν υψηλές κατατάξεις. Αυτό συμβαίνει διότι οι εταιρείες hosting κάνουν Oversell. Oversell σημαίνει ότι πωλούν περισσότερα πακέτα hosting απ΄ότι ένας διακομιστής μπορεί να αντέξει σε φυσιολογικές συνθήκες. Ακόμα χειρότερα γίνονται τα πράγματα σε ώρες αιχμής όπου οι καθυστερήσεις απόκρισης των διακομιστών είναι μεγαλύτερες.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα φανταστείτε τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου με έναν οδηγό ποιες είναι. Το ίδιο αυτοκίνητο τώρα φανταστείτε το με 5 άτομα, σχάρα στην οροφή γεμάτη με αποσκευές, το πορτ μπαγκάζ γεμάτο με βαλίτσες και να τραβάει και ένα τρέιλερ με τον κοτσαδόρο του.

Σαφώς οι επιδόσεις των διακομιστών αυτών είναι πολύ χαμηλές και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αρκετούς πόρους για την ιστοσελίδα σας όταν αυτή τους χρειάζεται.

Αποφύγετε λοιπόν τις φτηνές λύσεις hosting γιατί στην ουσία σας κοστίζουν ακριβότερα, εφόσον η ιστοσελίδα σας δεν είναι αποδοτική.

Φιλοξενία ιστοσελίδων και blog

Φιλοξενία ιστοσελίδων δίχως προβλήματα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας σε διακομιστές με υψηλή διαθεσιμότητα σε πόρους, θα χρειαστεί να επενδύσετε κάποια χρήματα παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πληρώσετε μια περιουσία.

Θα χρειαστεί να μελετήσουμε μαζί τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας και να δημιουργήσουμε ένα Custom πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Την διαφορά θα την δείτε στους χρόνους φόρτωσης του site σας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως σε ώρες αιχμής δεν θα βλέπετε διαφορά στους χρόνους απόκρισής της.

Το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένετε είναι πως σε λίγο χρονικό διάστημα θα βελτιωθεί η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής επισκεψιμότητας

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας.

Ελάτε να σχεδιάσουμε ένα πακέτο φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και δεν ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σας.

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu