Θέλετε να δημιουργήσετε ένα αποδοτικό και κερδοφόρο e-shop; Έχετε σκοπό να ξεκινήσετε να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο;

Αποφασίσατε  τι ακριβώς θα πουλάτε και τώρα πρέπει να σχεδιάσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Αυτό το στάδιο μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολο. Χρειάζεται να επιλέξετε έναν συνεργάτη για να σας βοηθήσει στη σχεδίαση του e-shop σας.

Έναν ειδικό που κατανοεί τους στόχους σας και θα διαθέσει τον κατάλληλο χρόνο να σας εξηγήσει τις σωστές πρακτικές δημιουργίας e-shop.

Αρκετές φορές ξεκινάτε με λάθος σκέψη σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί έως τώρα με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Υπάρχει περίπτωση να ψάχνετε για κάτι που απλά φαίνεται ωραίο, χωρίς να έχετε μια σταθερή αντίληψη για το τι είναι πραγματικά σημαντικό για ένα e-shop.

Για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τι είναι κρίσιμο και τι όχι, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε τα σχέδια που απλά φαίνονται να είναι ωραία από εκείνα που αποδίδουν περισσότερο. Ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει υψηλό ανταγωνισμό και απαιτεί έρευνα και σωστή στρατηγική.

Σημαντικά χαρακτηριστικά ενός e-shop

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά ενός e-shop που κάνει τη διαφορά;

Ταχύτητα φόρτωσης e-shop

Η επιτυχία ενός e-shop εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα φόρτωσης των επιμέρους σελίδων του. Ένα αργό e-shop διώχνει τους επισκέπτες. Φροντίστε λοιπόν να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω για να επιλέξετε ένα γρήγορο web hosting. Τα φτηνά πακέτα web hosting που πωλούνται από εταιρίες μαζικής φιλοξενίας ιστοσελίδων, δεν θα σας δώσουν ποτέ ικανοποιητικά αποτελέσματα φόρτωσης.

Ασφάλεια SSL

Δώστε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας. Δεν είναι εύκολο για κάποιον πελάτη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να εισάγει τα προσωπικά του στοιχεία κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του σε μη ασφαλή ιστοσελίδα. Πόσο μάλλον να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να εισάγει την πιστωτική του κάρτα σε ιστοσελίδα που φαίνεται μη ασφαλή.

Οι νέοι web browsers ενημερώνουν τους χρήστες με την ένδειξη (not secure) για ιστοσελίδες που δεν διαθέτουν SSL πιστοποιητικό. Σας προτείνουμε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας άμεσα.

Ευκολία αναζήτησης και περιήγησης

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να ξεκινήσετε την κατασκευή ενός e-shop δώστε μεγάλη βαρύτητα στην ευκολία περιήγησης. Ο επισκέπτης πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τα προϊόντα που θέλει, να τα προσθέσει στο καλάθι και να ολοκληρώσει την παραγγελία του. Η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας του πρέπει να είναι σύντομη και ξεκάθαρη. Οι πελάτες σας χρησιμοποιούν το internet και το e-shop σας για να κερδίσουν χρόνο από τις αγορές τους. Ένα εύκολο μενού περιήγησης, αυξάνει τις πιθανότητες πώλησης.

Responsive design

Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί κινητές συσκευές. Το e-shop σας πρέπει να είναι σχεδιασμένο εξ αρχής να λειτουργεί σε κινητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και tablet. Το Responsive design σας εγγυάται πως η ιστοσελίδα σας προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές και μεγέθη οθόνης. Σήμερα το ποσοστό επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων από κινητές συσκευές είναι περισσότερο από το 50% της συνολικής επισκεψιμότητας. Αυτό σημαίνει πως πάνω από το 50% των πελατών σας πρόκειται να αγοράσει μέσω κινητής συσκευής. Εάν αυτό το γεγονός δεν το έχετε προβλέψει, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αυτομάτως θα χάνει τις μισές τουλάχιστον πωλήσεις του.

Κατασκευή e-shop

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu