Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου η δημιουργία περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ένα από τα απαραίτητα στοιχειά για την επιτυχία της. Παλεύετε να βρείτε τις σωστές λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύουν επακριβώς την επιχείρησή σας;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αποτελεσματικό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας με τις σωστές λέξεις κλειδιά.

Αυτό θα γίνει όχι μόνο για να βοηθήσουμε να περάσετε το μήνυμά σας στους πελάτες. Οφείλετε να το κάνετε γιατί το περιεχόμενο είναι πραγματικά το πιο σημαντικό μέρος κάθε ιστοσελίδας.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ο βασιλιάς. Και σε αυτό δεν έχουν άδικο. Το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση ιστοσελίδων.

Βασικός σκοπός του περιεχομένου είναι να ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια τους χρήστες.  Εκτός όμως από αυτό αποτελεί τον οδηγό του χρήστη. Τον βοηθά να συμμετέχει και τον οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδρομή του χρήστη στη ιστοσελίδα σας μπορεί πολλές φορές να καθοριστεί από το περιεχόμενο.

Η ισχύς του γραπτού λόγου στις ιστοσελίδες όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να βελτιώσει τα online ποσοστά μετατροπής. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που με το περιεχόμενο παράγουν περισσότερους ποιοτικούς υποψήφιους πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν να ανοίξουν την μελλοντικές ευκαιρίες πωλήσεων.

Συγγραφή περιεχομένου ιστοσελίδας

Συγγραφή περιεχομένου ιστοσελίδας

Για πολλές μικρές επιχειρήσεις, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αυτό όμως είναι που κάνει τη διαφορά στις επιδόσεις της ιστοσελίδας τους.

Εάν το δείτε προσεκτικά μπορείτε άνετα να το επιβεβαιώσετε. Το επιβεβαιώνεται από τις ιστοσελίδες που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα.  Και ποιες είναι αυτές οι ιστοσελίδες; Μα φυσικά εκείνες με υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που έχουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο ή μεγάλο όγκο μοναδικού περιεχομένου είναι εκείνες που τραβούν μεγάλη κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης. Και αυτό γιατί; Διότι έχουν χρήσιμο περιεχόμενο για τους χρήστες του διαδικτύου. Δείτε για παράδειγμα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site και τα μεγάλα ηλεκτρονικά περιοδικά.  Δείτε τις εγκυκλοπαίδειες του διαδικτύου. Το ίδιο βλέπουν και οι μηχανές αναζήτησης και πράττουν το αντίστοιχο.

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο να έχεις μια αποτελεσματική ιστοσελίδα;

Δεν φωνάζεις στον άνεμο αλλά η ιστοσελίδα σου προσελκύει περισσότερους επισκέπτες. Αυτό συμβαίνει όταν προσθέτετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας που θα ωφελήσει το κοινό σας. Αποτελεί το σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο δομείτε την εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα σας.

Εμπλουτισμένο περιεχόμενο ιστοσελίδας

Καταλαβαίνουμε πως το εμπλουτισμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι ένα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καταλαβαίνουμε επίσης πως αυτό είναι μία πρόκληση για τους ιδιοκτήτες των μικρών επιχειρήσεων. Σίγουρα αυτό απαιτεί κόπο και χρόνο και ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος περιορισμός. Μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε σε περίπτωση που το επιθυμείτε.  Ο βασικότερος σκοπός είναι η προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το εμπλουτισμένο περιεχόμενό της θα σας βοηθήσει σε αυτό. Επίσης θα σας βοηθήσει και στην στρατηγική content marketing που ίσως έχετε ξεκινήσει να σκέφτεστε.

Αλλαγιάννης

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu