Φιλοξενια ιστοσελίδων

→ Πολλοί χρήστες στην ιστοσελίδα σας ταυτόχρονα ; κανένα πρόβλημα

Συγχαρητήρια ! Για να ψάχνετε για φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής επισκεψιμότητας, σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας έχει αρκετή κίνηση. Όταν η ιστοσελίδα σας είναι πετυχημένη σαφώς χρειάζεστε ένα αξιόπιστο web hosting που μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς προβλήματα.

Σε αυτήν την περίπτωση τα φτηνά πακέτα web hosting δεν σας καλύπτουν λόγω αυξημένης ζήτησης σε πόρους του διακομιστή.

Οπότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να μετακομίσετε το web site σας σε άλλον server με υψηλή και αποκλειστική διαθεσιμότητα πόρων.

  • Προσοχή στις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που τρέχουν στους διακομιστές τους το λειτουργικό Cloudlinux Os . Με το λειτουργικό σύστημα Cloudlinux Os περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας. Σας τάζουν απεριόριστα πακέτα σε χώρο και μεταφορά δεδομένων, αλλά στην ουσία περιορίζουν όλες τις άλλες λειτουργίες του ιστότοπού σας.

Ιστοσελίδες e-shop ειδησεογραφικά sites δημοσιογραφικά blog

Εδώ έχουμε 2 επιλογές την επιλογή ενός εικονικού server η την επιλογή ενός dedicated.

Server

VPS Server

Η πρώτη επιλογή είναι ένας εικονικός διακομιστής vps. Ο διακομιστής vps ( virtual private server ) είναι ένας εικονικός διακομιστής με αποκλειστικούς πόρους ο οποίος λειτουργεί σαν ανεξάρτητος server με την χρήση τεχνολογίας virtualization.

Τους πόρους του εικονικού server αυτούς τους έχετε αποκλειστικά εσείς στη διάθεσή σας πάντα, εφόσον με την τεχνολογία virtualization, σας έχουν δοθεί. Τι σημαίνει όμως αυτό. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε για παράδειγμα πόσους επεξεργαστές θέλουμε, πόση μνήμη, πόση χωρητικότητα σε δίσκο και την ταχύτητα της κάρτας δικτύου. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας, μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό και την βέλτιστη τιμή που σας ταιριάζει.

Ένας VPS server αποτελεί μια αξιόπιστη και ταυτόχρονα οικονομική λύση για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας με χαμηλό κόστος.

Φιλοξενία ιστοσελίδων SSD

Dedicated Server

Η δεύτερη λύση και ακριβότερη είναι η ενοικίαση ενός dedicated server, με σαφώς υψηλότερο κόστος από το vps. Στην περίπτωση του dedicated server όμως έχετε στη διάθεσή σας πάντα έναν ολόκληρο διακομιστή με υψηλές επιδόσεις.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη δημιουργία περισσότερων πελατών για την επιχείρησή σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu