Καθημερινά συνεχίζουμε να βλέπουμε μια αύξηση στους αγοραστές από κινητές συσκευές.

Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πολλών διαφορετικών συσκευών και μεγεθών οθόνης που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας.

Κινητά τηλέφωνα, Tablet, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Τι είναι το responsive design

Η αποκριτική σχεδίαση – Responsive Design είναι μια μέθοδος σχεδίασης ιστοσελίδων που προσαρμόζει αυτόματα την εμφάνιση μιας τοποθεσίας ιστού ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος της οθόνης στο οποίο προβάλλεται.

Το Responsive Design έχει πλέον γίνει ένα πρότυπο για τις ιστοσελίδες τα τελευταία χρόνια.

Η Google  σαν την κορυφαία μηχανή αναζήτησης λαμβάνει υπόψη τη φιλικότητα ενός ιστότοπου για κινητές συσκευές.  Έχει εντάξει στον αλγόριθμό της έναν συντελεστή κατάταξης ο οποίος ελέγχει εάν η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly. O καλύτερος τρόπος για να συμμορφωθείτε με τα νέα δεδομένα κατάταξης της Google είναι το e-shop σας να έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί άψογα σε κινητές συσκευές.

Ο προσαρμοστική σχεδίαση το λεγόμενο Responsive Design σημαίνει ότι το e-shop σας θα φαίνεται υπέροχα και θα λειτουργεί καλά σε κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Με περισσότερους αγοραστές να επιλέγουν να χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για ψώνια, ο σχεδιασμός των e-shop θα πρέπει να είναι απόλυτα σε θέση να ταιριάζει με τις οθόνες στις οποίες προβάλλεται. Αν δεν το κάνει, θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες σας θα εγκαταλείπουν τα καρότσια τους .