Έχετε ξεκινήσει και γράφετε άρθρα εδώ και καιρό, και το μπλογκ σας ξεκινά και αποκτά μεγάλη κίνηση. Για κάθε νέα ανάρτηση που κάνετε χρειάζεστε ολοένα και περισσότερο χρόνο.

Η δημιουργία των εικόνων για την υποστήριξη του γραπτού περιεχομένου σας είναι και αυτή μια πολύ σημαντική και χρονοβόρα διαδικασία.

Αναμένετε έναν αρκετά υψηλό αριθμό μοναδικών επισκέψεων κάθε φορά που δημοσιεύετε κάτι νέο.

 Ήδη η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας γίνεται ακόμη περισσότερη τόσο από το νέο όσο και από το παλαιότερο περιεχόμενο σας.

Όλα τα παραπάνω που μόλις αναφέρω συμβάλλουν σε όλο και μεγαλύτερο φόρτο για τον διακομιστή σας. Όσο περνάει ο καιρός εσείς και οι επισκέπτες σας της ιστοσελίδας σας παρατηρείτε καθυστέρηση στην απόκριση της ιστοσελίδας σας και δεν γνωρίζετε το γιατί.

Φιλοξενία ιστοσελίδων και blog

Παράλληλα βλέπετε τα στατιστικά από την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και απογοητεύεστε. Αντί να ανεβαίνει πέφτει χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε, ενώ καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για μοναδικό περιεχόμενο.

Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση;

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πάροχο web hosting και να βρείτε ένα νέο πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής – μεγάλης επισκεψιμότητας που θα αλλάξει τα δεδομένα των επιδόσεων του web site σας.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη επίλυση των προβλημάτων στη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu