Καθυστέρηση φόρτωσης ιστοσελίδας – blog λύσεις web hosting

web hosting

Έχετε ξεκινήσει και γράφετε άρθρα εδώ και καιρό, και το μπλογκ σας ξεκινά και αποκτά μεγάλη κίνηση. Για κάθε νέα ανάρτηση που κάνετε χρειάζεστε ολοένα και περισσότερο χρόνο.

Η δημιουργία των εικόνων για την υποστήριξη του γραπτού περιεχομένου σας είναι και αυτή μια πολύ σημαντική και χρονοβόρα διαδικασία.

Αναμένετε έναν αρκετά υψηλό αριθμό μοναδικών επισκέψεων κάθε φορά που δημοσιεύετε κάτι νέο.

 Ήδη η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας γίνεται ακόμη περισσότερη τόσο από το νέο όσο και από το παλαιότερο περιεχόμενο σας.

Όλα τα παραπάνω που μόλις αναφέρω συμβάλλουν σε όλο και μεγαλύτερο φόρτο για τον διακομιστή σας. Όσο περνάει ο καιρός εσείς και οι επισκέπτες σας της ιστοσελίδας σας παρατηρείτε καθυστέρηση στην απόκριση της ιστοσελίδας σας και δεν γνωρίζετε το γιατί.

Φιλοξενία ιστοσελίδων και blog

Παράλληλα βλέπετε τα στατιστικά από την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και απογοητεύεστε. Αντί να ανεβαίνει πέφτει χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε, ενώ καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για μοναδικό περιεχόμενο.

Τι πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση;

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πάροχο web hosting και να βρείτε ένα νέο πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής – μεγάλης επισκεψιμότητας που θα αλλάξει τα δεδομένα των επιδόσεων του web site σας.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για τη επίλυση των προβλημάτων στη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu

Responsive Design – Συμβατότητα με όλες τις συσκευές και τα μεγέθη οθόνης

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Καθημερινά συνεχίζουμε να βλέπουμε μια αύξηση στους αγοραστές από κινητές συσκευές.

Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πολλών διαφορετικών συσκευών και μεγεθών οθόνης που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας.

Κινητά τηλέφωνα, Tablet, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Τι είναι το responsive design

Η αποκριτική σχεδίαση – Responsive Design είναι μια μέθοδος σχεδίασης ιστοσελίδων που προσαρμόζει αυτόματα την εμφάνιση μιας τοποθεσίας ιστού ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος της οθόνης στο οποίο προβάλλεται.

Το Responsive Design έχει πλέον γίνει ένα πρότυπο για τις ιστοσελίδες τα τελευταία χρόνια.

Η Google  σαν την κορυφαία μηχανή αναζήτησης λαμβάνει υπόψη τη φιλικότητα ενός ιστότοπου για κινητές συσκευές.  Έχει εντάξει στον αλγόριθμό της έναν συντελεστή κατάταξης ο οποίος ελέγχει εάν η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly. O καλύτερος τρόπος για να συμμορφωθείτε με τα νέα δεδομένα κατάταξης της Google είναι το e-shop σας να έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί άψογα σε κινητές συσκευές.

Ο προσαρμοστική σχεδίαση το λεγόμενο Responsive Design σημαίνει ότι το e-shop σας θα φαίνεται υπέροχα και θα λειτουργεί καλά σε κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Με περισσότερους αγοραστές να επιλέγουν να χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για ψώνια, ο σχεδιασμός των e-shop θα πρέπει να είναι απόλυτα σε θέση να ταιριάζει με τις οθόνες στις οποίες προβάλλεται. Αν δεν το κάνει, θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες σας θα εγκαταλείπουν τα καρότσια τους .

Εύκολο Menu ιστοσελίδας – e-shop

Μενού ιστοσελίδας και E-shop

Γιατί το e-shop σας πρέπει να έχει εύκολη και κατανοητή πλοήγηση δηλαδή εύκολο μενού;

Η πλοήγηση μπορεί να θεωρηθεί πως είναι το σημαντικότερο μέρος του σχεδιασμού ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εύκολη πλοήγηση βοηθά τους νέους αγοραστές να βρουν αυτό που αναζητούν χωρίς ταλαιπωρία. Από την άλλη πλευρά, η κακή πλοήγηση  απογοητεύει τους επισκέπτες σας και μπορεί ακόμη και να τους οδηγήσει να εγκαταλείψουν το κατάστημά σας.

Τι αποτελεί πραγματικά καλή πλοήγηση;

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι τι αποτελεί πραγματικά καλή πλοήγηση. Η κύρια ιδέα είναι να παρουσιάσετε μια σαφή διαδρομή από τη σελίδα προορισμού μέχρι το Ταμείο. Η σελίδα προορισμού μπορεί να είναι η αρχική σελίδα του e-shop σας ή κάθε επιμέρους σελίδα των προϊόντων του καταστήματός σας.

Ανεξάρτητα από τη σελίδα στην οποία προσγειώνεται αρχικά ένας επισκέπτης, θα πρέπει να είναι σε θέση να βρει γρήγορα το δρόμο του γύρω από την ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειάζεται να ψάξει.

Μιλήστε στη Γλώσσα του επισκέπτη φτιάξτε το μενού εύκολο με απλές κατηγορίες για να βρει εύκολα το προϊόν που ψάχνει. Εάν καταφέρετε να βρει αυτό που θέλει να αγοράσει γρήγορα τότε έχετε πετύχει.

Εάν έχετε αρκετά προϊόντα και η πλοήγηση γίνεται δύσκολη, μπορείτε να προσθέσετε μενού περιήγησης με πολυεπίπεδη πλοήγηση στο κατάστημα σας. Το μενού αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να φιλτράρουν τα αποτελέσματα αναζήτησής τους με κριτήρια που καθορίζετε κάθε φορά.

Call Now Button6934469804