Όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, το βλέπουν ως αντανάκλαση της επιχείρησης σας και του επαγγέλματος σας. Αν ο ιστότοπός σας φαίνεται επαγγελματικά σχεδιασμένος και έχει σε κάθε υποσελίδα του χρήσιμες πληροφορίες, οι αναγνώστες θα σας δουν με θετικό μάτι!

Εικαστικά ιστοσελίδας

Το ίδιο συμβαίνει και με τη σωστή επιλογή του λογότυπου, των χρωμάτων της ιστοσελίδας, των φωτογραφιών και βίντεο. Μια επαγγελματική ιστοσελίδα πρέπει να δένει αρμονικά με τα χρώματα και το ύφος της εταιρείας σας. Η όλη εμφάνισή της έχει να κάνει με αυτό που ονομάζουμε εικαστική προσέγγιση ή αλλιώς γραφική απεικόνιση ιστοσελίδας.

Ομοίως, αν η ιστοσελίδα σας φαίνεται ανεπαρκώς σχεδιασμένη και δομημένη και πολλές φορές μη ενημερωμένη με τις νέες εξελίξεις του κλάδου σας, αυτό έχει αρνητικό αποτέλεσμα στην πρώτη εντύπωση του επισκέπτη. Αρνητική εντύπωση επίσης δίνει μια ιστοσελίδα σε περίπτωση που η εμφάνιση των γραφικών της δεν είναι η αναμενόμενη. Μη αποτελεσματική είναι και η ιστοσελίδα που οι φωτογραφίες της δεν είναι καθαρές, τα κείμενα που περιέχει είναι με λάθος ορθογραφία και συντακτικό.

Μια ανεπαρκώς σχεδιασμένη ιστοσελίδα έχει αρνητικό αντίκτυπο για την εταιρεία σας. Η ιστοσελίδα θα πρέπει να τονίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και η διάταξη της θα πρέπει να φαίνεται αρμονική.

Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε τονίσει τη σημασία του responsive web design καθώς επίσης και του εύκολου μενού πλοήγησης.

Εάν νομίζετε πως η ιστοσελίδα σας έχει παλιό σχεδιασμό και χρήζει αναβάθμισης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για την λήψη προσφοράς.

Θυμηθείτε ότι σας προσφέρω ολοκληρωμένη κάλυψη συμβουλευτικών υπηρεσιών web με στόχο την βελτίωση της εικόνας σας στο διαδίκτυο. Η κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή οντότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον σωστό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, της εμφάνισής της και των λειτουργιών της.

Έχει το περιεχόμενό σας ημερομηνίες;

Συνήθως οι ημερομηνίες βρίσκονται στις εταιρικές δημοσιεύσεις στο εταιρικό blog και στις εταιρικές εκδηλώσεις – νέα.

Είναι λογικό να χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να αφαιρέσετε και να ενημερώσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας που είναι με παλιά ημερομηνία.

Λειτουργεί ο ιστότοπός σας σε όλες τις συσκευές σωστά;

Καθώς οι ιστότοποι ωριμάζουν και αναπτύσσονται, συχνά γίνεται φανερό ότι ορισμένα μέρη απλά δεν λειτουργούν καλά και γίνονται παρωχημένα.

Ένα προφανές παράδειγμα ενός παροχημένου web site είναι η χρήση του flash. Το flash πλέον δεν υποστηρίζεται από τους νέους browser και ιδιαίτερα από τους browser των κινητών τηλεφώνων.

Κάθε φορά που σχεδιάζουμε μια νέα ιστοσελίδα πρέπει να την δοκιμάζουμε σε όλους τους σύγχρονους web browsers. Ιδιαίτερα στους browsers των κινητών συσκευών. Αυτό συμβαίνει διότι η επισκεψιμότητα των ιστότοπων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 50% μέσω κινητών συσκευών.

Αναλογιστείτε πως από τους 100 υποψήφιους πελάτες σας οι 50+ θα επισκεφτούν τον ιστότοπό σας μέσω κινητού τηλεφώνου. Σε περίπτωση που δεν εφανίζεται η ιστοσελίδα σας σωστά σε αυτούς τους χρήστες τότε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδα σας έχει αποτύχει.

Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Για να λάβετε μια προσφορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Καλέστε με στα εξής τηλέφωνα : 2106632266 – 6934469804

Εναλλακτικά στείλτε μου μήνυμα στο info@allagiannis.eu